*
Dagligrenhold
Vinduspuss
Oppskuring/boning
Hovedrengjøring
Grafittifjerning
Vaktmester
Skadesanering
Luktsanering
Desinfisering
boning ateam a-team A-TEAMGRUPPEN Atemgruppen boning oppskuring gulv gulver bone boner waxe bone ski bone ås bone askim bone oslo Oppskuring og boning som du aldri har opplevd før! Ekstremt blanke gulv. Ønsker du ett optimalt resultat med blanke, vakre og skinnende gulv skal du velge A-Team for å bone Deres gulver, fjerne gammel voks, eller propan brenne den gamle voksen boning bone

 

Kontakt ossOslo
22 65 18 88

Kontakt ossSki
64 97 80 40

Kontakt ossAskim/Østfold
69 82 52 55

Hovedrengjøring Vinduspuss Male hus Skadesanering
Kontakt
 

A-Team Gruppen AS® KONSEPT OPPSKURING OG BONING
Boning og oppskuring utføres av A-TEAM ATEAM A-TEAMGRUPPEN ATEAMGRUPPEN GRUPPEN A Askim oslo ski ås drøbak østfold Konsept boning av vinyl boning av linilium boning av typer tregulv boning av typer epoxy gulv boning av enkelte typer steingulv stein og klinker Oppskuring og boning som du aldri har opplevd før! Ekstremt blanke gulv. Ønsker du ett optimalt resultat med blanke, vakre og skinnende gulv skal du velge A-Team som til å bone Deres gulver, fjerne gammel voks, eller propan brenne den gamle voksen Oppskuring og boning av Gulv i Oslo Oppskuring og boning av Gulv i Oslo Oppskuring og boning som du aldri har opplevd før! Ekstremt blanke gulv. Ønsker du ett optimalt resultat med blanke, vakre og skinnende gulv skal du velge A-Team for å bone Deres gulver, fjerne gammel voks, eller propan brenne den gamle voksen.

Vi leverer boning og vedlikehold av gulv "in the American way" i følgende områder:

 • Oppskuring og boning av Gulv i Oslo
 • Oppskuring og boning av gulv i Akershus og Stor Oslo
 • Oppskuring og boning av gulv i Follo, Ski, Kolbotn, Oppegård, Sofiemyr, Ås og Drøbak/Frogn.
 • Oppskuring og boning av gulver Fredrikstad, sarpsborg og hele Østfold
 • Oppskuring og boning av gulver i Indre Østfold, Askim, Spydeberg, Eidsberg/Mysen og Skiptvet.

Vårt personale er meget faglig sterke innen sitt fag. Våre operatører er kurset gjennom PROFF NORGE AS i kurset: PIONER ECLIPSE GULVBEHANDLING.

LES MER OM BONING PÅ VÅR NYE HJEMMESIDE: Trykk her

Når det gjelder: Oppskuring og boning, voksing av gulv, oljing av tre og klinkerfliser, boning/voksing av Linoleum og vinylgulv bruker vi kun det beste av tilgjengelige vedlikeholdsprodukter innen: Sealer/polish, voks, bonevoks, oljer og kjemi.

Vi har egne programmer for de ”vikelig kresne” Ønsker du ”American Style” med skikkelig blanke gulv? Vi har store maskiner drevet av propan. Ønsker Deres bedrift:

Generelt om behandling av gulv:

 • Oppskuring og rens av gamle gulv er viktig for å bevare gulvets kvalitet. Spesielt igjennom en lang vinter er det viktig at gulvene er skikkelig forseglet med bonevoks eller annen beskyttende hinne.

 

 • Salt, grus og sand trenger lett ned i gulvets overflate om dette ligger ”åpent” for slitasje og nedtrengning. Mange tenker at de skal bone gulvet om våren, men glemmer at høst og vinter sesongen er den tiden som sliter mest på gulvet.

 

 • Det er sant at et nybonet gulv om våren er lettere å holde skinnende og rent med polering en ellers i året, men tenk på følgende:

Et gulvbelegg i en bedrift eller en butikk i dag koster store summer. Å rydde en butikk og stenge ned bedriften for 4-5 dager for å erstatte utslitte belegg koster norske bedrifter og butikker millioner av kroner hvert eneste år.

Et fornuftig vedlikehold og boning av gulvene høst og vinter viser seg å være en meget fornuftig investering.

Rene og nybonede gulv gir i tillegg til lang levetid på gulvet:

 • Bedre inneklima
 • Mindre sykefravær
 • Økt salg

KONTAK OSS: Trykk her


< tilbake

 
 
Powered by © EyeQ Webdesign Norway